Bomstad

Jag är heeelt slut! Vi började dagen med att cykla ut till bomstad och lägga oss i solen/skuggan :) Där träffade vi på Lars, lena & Elvira (O's morbror med sambo och så kusin) och Oskar badade. Jag tyckte att det var dretakallt så jag gick bara i med fötterna. Vi hann tyvärr inte vara där mer än 2 timmar för vi skulle iväg till specialistmödravården halv tre.
Så vid halv 2 så cyklade vi hem igen, var hemma i 10 minuter innan vi cyklade till sjukhuset. Där fick vi vänta i 50 minuter innan vi fick prata med läkaren. Vi var väl inne i 5 minuter eller så, men han sa iallafall att det var korrekt information innan och att vi bör göra fostervattenprov vid alla graviditeter. Den dagen Sixten ska ha barn bör hans sambo också göra fvp. Sen fick vi vänta en kvart till innan vi fick journalen tillbaka.

Nu har jag fått mitt nya bankkort till Icabanken så nu är jag settled som Ekendahl, har precis pratat med ICA banken som har flyttat pengar och avslutat mina konton i Swedbank. Det kommer väl att gå igenom imorrn skulle jag tro.
Sen ska bara koden komma så kan jag börja använda mitt nya fina glittriga rosa kort :D

Nu ska vi åka in till stan och äta på bishops arms, det har vi faktiskt gjort med mamma iallafall 3 år i rad och det är så mysigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0