Hemma igen

Nu är hon hemma igen, lilla pluttan... Jag var och hämtade henne ungefär halv 4, hon var lite slö och hade krage på sig men orkade ändå slicka iallafall lite på mig. Hon har fått extra smärtstillande så vet. sa att det kan ta ett tag innan hon slutar vara hög. Nu ligger hon i sin säng och sover, hon ville inte ens hälsa på Shaylee så Shay blev ledsen och gömde sig under skrivbordet.

414740-54

Vi vill ha på henne kragen så lite som möjligt och det höll veterinären med om, den är väldigt stor och tung på henne. Hon rådde oss att försöka hitta på nåt sätt att skydda såret med någon stor tubsocka eller liknande som hon kan ha, framför allt för att inte Shaylee ska slicka. På nätterna kommer vi hålla dem skilda nu i början. Matilda får inte gå ens små promenader på minst en vecka och sen öka lite successivt, och hon får inte hoppa eller klättra på en månad!! Det kommer bli lite jobbigt, det gör dom ju varje dag annars. Framförallt så hoppar hon mycket själv här hemma, upp på soffan och i fåtöljen osv. Vi får gränsa av när de är ensamma hemma så att hon inte kan hoppa upp i något.

Jag kollar hela tiden så att hon inte slickar sig, just nu sover hon djupt som ett litet barn, hon märkte/brydde sig inte ens när Oskar tog ut Shaylee.

Kommentarer
Postat av: kalix

kalix skickar varma hälsningar, och många slickar till sin älskade manini. (dock inte på såret, det aktar han).
Han längtar efter henne!

2008-04-18 @ 18:00:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0